Over ons 


Dé specialist in aluminium en RVS bewerking

Foxinox Service Centre (sinds 1995) is gespecialiseerd in het bewerken van rvs en aluminium platen en coils. Met ons eigen service centre kunnen wij diverse bewerkingen uitvoeren, zoals o.a. het slijpen, borstelen, knippen en ponsen van plaatmateriaal. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij een partner waar u op kunt vertrouwen. Wij zijn flexibel waardoor wij snel kunnen schakelen. Geen uitdaging is ons te gek en wij zijn van alle markten thuis.

Wij zijn continu bezig om ons machinepark uit te breiden om zo nóg meer diensten aan te kunnen bieden. De wensen van onze klanten staan centraal en wij gaan voor de beste kwaliteit.

Markten

Wij zijn zowel nationaal als internationaal actief in verschillende markten. Bij ons is uw project ook ons project. Wij denken met u mee en leveren kwaliteit: een partner waar u op kunt vertrouwen. Wij zijn actief in de keukenbranche waar wij geslepen, geborsteld en duplo geslepen halffabricaten leveren voor o.a. ovens en werkbladen. Voor de bouwsector leveren wij bijna kant en klare producten zoals wandbekleding of hoekbescherming, inclusief de gaten voor de bevestiging en afgeronde hoeken. Voor de stallenbouw leveren wij op maat gemaakte platen voor de voederbakken. De lijst met markten waarin wij actief zijn is groeiende omdat wij geen uitdaging uit de weg gaan. Ook voor u zijn wij graag dé partner waar u op kunt vertrouwen.

Geschiedenis

Foxinox is in 1995 oorspronkelijk opgericht als sorteerbedrijf voor rvs schroot. Al snel bleek dat wij meer in ons mars hadden waardoor wij uitgroeiden tot een zelfstandig service centre. Onze geschiedenis start eigenlijk in 1956. In Muiden leerde onze oprichter, Wim Gort, de fijne kneepjes van het vak in de metaalhandel van zijn vader. Al snel wilde Wim zelf ook aan de slag gaan in de metaal. In 1977 werd HEGO opgericht, een groothandel in RVS en Aluminium materialen. De passie voor het materiaal zorgde ervoor dat Wim meer wilde doen. En zo ontstond het idee om een eigen en zelfstandige service centre op te richten. Klein begonnen maar inmiddels zijn wij een serieuze speler in de markt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek onze mogelijkheden hier.


Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

6 + 1 =

Adres- en contactgegevens

Bolderweg 10
1332 AT, Almere

Tel: 036 7504 444
E-mail: info@foxinox.nl

 

In de media